Descargar EBOOK El sentit de la vida autor FRANCESC TORRALBA gratis online


Descargar EBOOK El sentit de la vida autor FRANCESC TORRALBA gratis online Título Del Libro: El sentit de la vida
El autor del libro: FRANCESC TORRALBA
El editor: ARA LLIBRES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 853 Kb
ISBN 13: 9788496767492
Idioma del libro: ES

Read full description of the books:¿Quin sentit té tot plegat? ¿Cap a on va la nostra vida? ¿Per què ens hem de morir?¿On anirem després de la mort? No són preguntes banals. Potser no podem respondre-les de manera concloent, però afloren en el nostre esperit quan, de tant en tant, ens aturem. A El sentit de la vida, el prestigiós teòleg i filòsof Francesc Torralba ens omple d'arguments lúcid i entenedors per trobar respostes a totes les preguntes que ens sorgeixen en la nostra incertesa de viure. Perquè, com diu l'autor: «La nostra cursa, en aquest món, és limitada per dos misteris que ens transcendeixen: el naixement i la mort.
No sabem quan haurem de baixar del tren. No sabem en quina estació pararem. No sabem, tampoc, quant de temps viuran les persones que estimem. No sabem res de tot això, però creiem que, si hem cercat, a través de la vida, la bellesa, la bondat, la veritat i la unitat, l'esforç no haurà estat debades. O, si més no, així ho esperem.»


El autor es FRANCESC TORRALBA escribió un interesante libro titulado El sentit de la vida. El libro de la publicó la editorial ARA LLIBRES, y en este momento por el libro de El sentit de la vida PDF ISBN (9788496767492) es necesario pagar 14.94 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El sentit de la vida EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor FRANCESC TORRALBA, que te pueden gustar, igual que el libro de El sentit de la vida EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El sentit de la vida EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El sentit de la vida PDF
Descargar en EPUB El sentit de la vida EPUB
Descargar en DOC El sentit de la vida DOC
Descargar en TXT El sentit de la vida TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El sentit de la vida


Alvaro

Rara vez los libros hacen echar de mí una lágrima, pero este pudo.

David

Una obra de arte! Una obra de arte! Una obra de arte! Es tan terrible,profunda e interesante libro,пробивающая a temblar!

Laura

En blanco y negro

Lucas

Algo absurdo algún escribió favorito de la autora.

Paula

Entretenida fiction para los verdaderos fans
Añadir comentario
Descargar EBOOK El sentit de la vida autor FRANCESC TORRALBA gratis online

PDF: el-sentit-de-la-vida.pdf El sentit de la vida PDF
EPUB: el-sentit-de-la-vida.epub El sentit de la vida EPUB
DOC: el-sentit-de-la-vida.doc El sentit de la vida DOC
TXT: el-sentit-de-la-vida.txt El sentit de la vida TXT