Descargar EBOOK Historia del transplantament d organs a catalunya autor EULALIA VALLS gratis online


Descargar EBOOK Historia del transplantament d organs a catalunya autor EULALIA VALLS gratis online Título Del Libro: Historia del transplantament d organs a catalunya
El autor del libro: EULALIA VALLS
El editor: EDICIONS 62
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 622 Kb
ISBN 13: 9788429762273
Idioma del libro: ES

Read full description of the books:La història del trasplantament d’òrgans a Catalunya és un exemple de la voluntat dels metges catalans per innovar, per fer sempre un pas endavant. És una història de progrés, d’esforç, de perseverança i de sacrifici que es va començar a escriure fa cinquanta anys, en un moment en què a les dificultats pròpies del desenvolupament científic s’hi havia de sumar el context social i polític d’un país que començava a enfrontar-se a la dictadura i que s’estava retrobant amb ell mateix. La ciència dels trasplantaments és molt jove i molts dels seus principals protagonistes encara són vius. Des de la Fundació Catalana de Trasplantament es va pensar que no es podia deixar escapar l’oportunitat de recollir en un llibre la història dels trasplantaments explicada per aquells que hi van participar directament des dels seus inicis, i per aquells altres que s’hi van sumar més tard. Aquest llibre és fruit d’una intensa tasca de recollida de testimonis. Testimonis no només dels professionals de la medicina implicats en els trasplantaments sinó també de persones trasplantades, i de les reaccions de la premsa, de l’Església, dels jutges, de la societat en general... L’objectiu és oferir una visió global del que ha estat la història dels trasplantaments a Catalunya des que, ja abans d’aquell primer trasplantament del 1965, alguns metges agosarats van creure que també a Catalunya era possible trasplantar i van lluitar per aconseguir-ho.


El autor es EULALIA VALLS escribió un interesante libro titulado Historia del transplantament d organs a catalunya. El libro de la publicó la editorial EDICIONS 62, y en este momento por el libro de Historia del transplantament d organs a catalunya PDF ISBN (9788429762273) es necesario pagar 23.10 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Historia del transplantament d organs a catalunya EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor EULALIA VALLS, que te pueden gustar, igual que el libro de Historia del transplantament d organs a catalunya EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Historia del transplantament d organs a catalunya EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Historia del transplantament d organs a catalunya PDF
Descargar en EPUB Historia del transplantament d organs a catalunya EPUB
Descargar en DOC Historia del transplantament d organs a catalunya DOC
Descargar en TXT Historia del transplantament d organs a catalunya TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Historia del transplantament d organs a catalunya


Nicolas

La mejor... y todavía más interesante, brillante, fascinante...

Aitor

No vale la pena el tiempo invertido.

Sara

Nuestro libro favorito

Antonio

El libro es una obra maestra, de la que enriquece el alma, el habla y el más amplio horizonte.

Irene

El único libro que he leído por 1 día
Añadir comentario
Descargar EBOOK Historia del transplantament d organs a catalunya autor EULALIA VALLS gratis online

PDF: historia-del-transplantament-d-organs-a-catalunya.pdf Historia del transplantament d organs a catalunya PDF
EPUB: historia-del-transplantament-d-organs-a-catalunya.epub Historia del transplantament d organs a catalunya EPUB
DOC: historia-del-transplantament-d-organs-a-catalunya.doc Historia del transplantament d organs a catalunya DOC
TXT: historia-del-transplantament-d-organs-a-catalunya.txt Historia del transplantament d organs a catalunya TXT