Descargar EBOOK Esperant els robots autor ENRIC JULIANA gratis online


Descargar EBOOK Esperant els robots autor ENRIC JULIANA gratis online Título Del Libro: Esperant els robots
El autor del libro: ENRIC JULIANA
El editor: ICARIA
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 939 Kb
ISBN 13: 9788498887822
Idioma del libro: ES

Read full description of the books:Els mapes que teniem fins ara ja no serveixen. Els camins traçats per la història, la orografia de la política i la toponímia de la societat muten cada dia davant els nostres ulls.

Esperant els robots és un manual de cartografia política per orientar-se en les diferents arestes d’un temps de transició. La conversa es desenvolupa en tres grans eixos. La victòria de Donald Trump i les implicacions de la nova mirada de la política nord-americana sobre el món i, en especial, sobre Europa. Aquest ascens coincideix amb una tendència econòmica de fons que ha arribat per canviar-ho tot: els robots, l’automatització. Segons l’ocde, aquest model productiu farà perdre dos milions de llocs de treball a Espanya.

Juliana també analitza el moment polític d’una Espanya que ha redescobert la política amb gran intensitat durant els últims anys. El 15-M, les seves rèpliques i l’emergència de Podem són molt presents en la conversa.
Finalment l’autor reflexiona sobre el procés català. Separatista amic de Podem per a la caverna, i «criptoespanyolista» segons alguns independentistes, Juliana aporta una mirada crítica sobre una Catalunya que veu «plena de propaganda». Fill d’uns temps en què l’independentisme no figurava en l’agenda, Juliana no descarta la independència com una possibilitat real de futur. Però recela del «tenim pressa» i de determinades hiperventilacions del que considera que podria esdevenir un «regionalisme excitat».


El autor es ENRIC JULIANA escribió un interesante libro titulado Esperant els robots. El libro de la publicó la editorial ICARIA, y en este momento por el libro de Esperant els robots PDF ISBN (9788498887822) es necesario pagar 12.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Esperant els robots EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ENRIC JULIANA, que te pueden gustar, igual que el libro de Esperant els robots EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Esperant els robots EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Esperant els robots PDF
Descargar en EPUB Esperant els robots EPUB
Descargar en DOC Esperant els robots DOC
Descargar en TXT Esperant els robots TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Esperant els robots


Aitor

completa mierda

Manuel

Un libro ordinario.

Maria

Un libro que no deja tras de sí nada, ni los sentimientos, ni pensamientos

Mario

A la lectura sin duda lo RECOMIENDO!!!

Adriana

Este libro ha cambiado mi vida!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Esperant els robots autor ENRIC JULIANA gratis online

PDF: esperant-els-robots.pdf Esperant els robots PDF
EPUB: esperant-els-robots.epub Esperant els robots EPUB
DOC: esperant-els-robots.doc Esperant els robots DOC
TXT: esperant-els-robots.txt Esperant els robots TXT